وزيران عضو كميسيون حقوقي و قضايي در جلسه 1403/3/12 به پيشنهاد وزارت آموزش و پرورش و در راستاي بند (3) مصوبات جلسه 1403/2/11، موضوع ابلاغيه شماره 22515 مورخ 1403/2/12 رييس دفتر رييس جمهور و به استناد ماده (69) قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت مصوب 1380 و با رعايت تصويب نامه شماره 36553/ت 39948 هـ مورخ 1387/3/11 تصويب كردند:
جستجو فقط در قلمرو همین سند انجام میشود. — برای عبارتِ دقیق، آن را داخلِ «گیومه» بگذارید.
واگذاري بهره برداري از املاك مندرج در جدول پيوست تصويب نامه به وزارت آموزش و پرورش (دانشگاه فرهنگيان)
تاریخ تصویب: 1403/03/12 · تاریخ روزنامه رسمی: 1403/05/27
۱
بهره برداري از املاك مندرج در جدول پيوست كه تأييد شده به مهر دفتر هيئت دولت است، به وزارت آموزش و پرورش (دانشگاه فرهنگيان) واگذار مي شود.
۲
سازمان ثبت اسناد و املاك كشور موظف است در خصوص اصلاح و صدور اسناد مالكيت املاك ياد شده به نام دولت جمهوري اسلامي ايران به نمايندگي وزارت آموزش و پرورش (دانشگاه فرهنگيان) و درج عبارت «هرگونه فروش، واگذاري و تغيير بهره بردار بعدي منوط به تصويب هيئت وزيران است.» در قسمت توضيحات اسناد مالكيت اقدام و اسناد ياد شده را در اجراي ماده (123) قانون محاسبات عمومي كشور جهت نگهداري در خزانه اسناد مالكيت، به وزارت امور اقتصادي و دارايي (اداره كل مديريت اموال و دارايي هاي دولت) تحويل دهد.
۳
در صورت تغيير بهره بردار توسط هيئت وزيران، دستگاه بهره بردار مكلف است بدون دريافت وجه يا اخذ مجوز يا عناوين مشابه آن، در خصوص واگذاري موضوع اين تصويب نامه به بهره بردار بعدي اقدام كند.
۴
در اجراي تبصره (3) الحاقي به ماده (22) آيين نامه داخلي هيئت دولت مصوب 1402، مبني بر پايش و ارزيابي تأثيرات اجراي مصوبات، وزارت آموزش و پرورش (دانشگاه فرهنگيان) مكلف است گزارش اجراي اين تصويب نامه را به همراه مستندات مربوط، در ابتداي شهريور ماه هر سال به دفتر كميسيون حقوقي و قضايي ارائه كند.
محمد مخبر معاون اول رییس جمهور
محمد مخبر معاون اول رييس جمهور
